Dagens ridpass

Idag red jag till sandgropen med Stina och Nellie . Det gick kanon (Y) , Vi skrittade och tavade bara .. Loppan var lite stel och stark men hon hade väl lite tränings värk från igår :) .. Nu ska jag forsätta tjocka chips :D mums..
Kommer inlägg om vilka bloggar jag läser sen :)
 

Jag bjuder ..


Dressyr

Igår red jag till ridhuset och red dressyr hon vara så jädra fin :,) . Det vara som att vrida på en knapp och då gick hon ner i form och trampa under sig .. min lilla plutt :D.
Jag började som att rida en serpentin åtta . Där jag böjde och ställde henne i båda varven. Då hon var mjuk och fin och verkligen trampade på hon tuggade oxå världigt bra på bettet ( jag hadde pelhamstång OCH NI BEHÖVER INTE FÅ PANIK NU ) Sen så gjorde jag lite galoppövningar .. jag flyttade henne ca tre steg in mot mitten sen tre steg ut hon lyssnade super (Y) .
Sen när jag kom hem så borstade jag smilla och tränsade henne och gick en liten runda :D .. 
Idag ska jag rida ut någonstans vart vet jag inte ;) .. Gör samma sak som jag gjorde igår med smilla :D 
Imorgon ska Amanda och jag skritta ut = MYYYYS :D
Nu ska jag byta om till stallkläder ;) KANSKE kommer bilder idag :D !
Kanske blir en liten promenade med denne sötnosen oxå :)

Bild från idag


snabbt inlägg

hellu ,det får bli ett snabbt inlägg typ dör vad trött jag är -.-.
Som jag sa igår så red jag och Amanda ut , det gick jätte bra vi skritta och trava.Loppan var ganska lungn idag och hon taog hjälperna ganska bra :D (Y).Det blir en pytteliten promenad med Smilla som fick ha sitt nya träns hon var så söt snuttan :,D..Imorgon ska jag och Amanda ha en stalldag .. MYS ! 
 
Tänkte att det ska komma ett inlägg med dom bloggar som jag läser , kul va ? :D
Nu ska jag käka skriver mer ikväll (om jag orkar) annars blir det meer imorgon :D
 

Amanda och Primula !

 det blev fel i det andra inläggen med bara en rubrik...
Ialla fall några som har frågat vem Amanda och Primula är . Amanda är alltså min bästa vänn vi träffades för 3 år sen och aa hon e juh grymmast .. HAHA man har alltid kul med henne , sjukaste humorn.
Primula är hennes häst och det är ett 6 årigt halvblod som är SUPER SNÄLL ! 
Vet inte så jätte mycket om henne än då Amanda inte har haft henne så länge ;)
2 bilder på dom den tredje är Tilda oxå med på ;)
<-Amanda 
<-primula
Tilda , Amanda och jaaag :D

Film på Smillas utställning

här kommer länken från smillas utställning det är Lénie ( http://lenieskoglund.blogg.se )http://www.youtube.com/watch?v=JCn_IsUP1Ho&feature=player_embedded - Det är inte jag som visar smilla utan det är en tjej som heter Tina som gör de :D

hööks

Igår va jag och Amanda i örebro och gick på hööks.Då köpte jag 1aachenträns Hunter till Loppan och 1 remontträns hannover och ett tredelat bett till smilla.Nya bilder kommer snart jag ska bara försöka ta med mej kameran till stallet nån dag.
Idag har jag varit hemma från skolan för att jag mådde illa på morgonen.Men jag mådde bättre sn så då åkte jag upp till stallet och red Loppan.Med henne red jag till grusgropen och klättrade lite och upp för en backe såg hon nånting och så stannade hon precise innan så då gjorde jag en volt och smackade på henne upp för backen och då så trodde hon att jag ville busa så då gjorde hon 2 småbocksprång .. sötisen ♥
Smilla tog jag bara in och borsta och  provade nya tränset hon var grymt sööt :D.
Imorgon ska troligt vis jag och Amanda rida en lite längre runda med Loppan och Primula:),Sen ska jag försöka gå / tömköra Smilla :D.
 
Mer uppdatering kommer ikväll eller imorgon :D


Miica´s smaskens utställning.

I Lördags var Lénie (http://lenieskoglund.blogg.se) på utställning med Smilla .
Det gick kanon Först fick hon gult och vart kvalad till bäst i rasen därhon var 2:a Och då vart hon kvalad till best in show där kom hon 6:a :D. Nu får ni lite bilder på de och en länk till filmen som Lénie har gjort 
(Det är Lénie som har tagit korten!)

Dagens ridpass

Idag red jag ut på Loppan och eftersom att hon står i ganska liten hage pga mugg så har hon blivet skit pigg.
Men det gick bra hon hoppar fram i galoppen med det är ju kul ;).Men efter ett tag så kunde jag forma och ställa henne i höger,vänster,galopp och trav :D .. så jag är jätte nöjd ,hon var riktigt duktig idag :).
 
På fredag är det hoppträning för Nilla . Och på Söndag är det tävling hos Stina lilje . Jag har anmält mig till en 80 ska kanske efetranmäla till en 90 . Det är ju första inomhus tävlingen så vi får väl se om vi kommer runt ;)
 
Tänkte hör med er lite om vad ni vill läsa om .. så kommentera vad ni vill läsa om :)
Ska snart fixa nya bilder .

Fail bilder


Loppan 2011 - 2012.

Tänkte att jag skule lägga ut lite bilder på loppan från när jag fick henne till nu.
 
 
Tror det var dom flesta bilderna från 2011 till 2012 :)

RSS 2.0